magasépítés – mélyépítés

Környzetekímélő építőipari megoldások
a legkisebbtől a legnagyobbig!

a jövő szigetelése és útépítése a fenntarthatóság jegyében!

Egyik fő profilunk a magasépítés. Képzett szakember gárdával és fejlett gépparkkal rendelkezünk, melyekkel a legkülönbözőbb magasépítési munkákat vállaljuk és elégedett ügyfeleink száma bizonyítja a minőséget is.
Másik fő profilunk és szenvedélyünk a mélyépítés. Mélygarázsok, alagutak, családi házak, földmunkák, útépítés, útkarbantartás. Saját fejlett gépparkkal és innovatív technológiákkal dolgozunk.

gazdaságos minőségmegőrzés

Vízszigetelés

Az innovatív technológiának és termékeknek köszönhetően, a vízszivárgás okozta épületkárok 100%-ban megoldódnak!

Ha biztonságos és tartós megoldást keresel, nézz körbe termékeink között! Legyen szó talajvíz szivárgásról aljzaton, pincében vagy garázsban, talajpára és talajnedvesség okozta ázás, csapadék kicsapódása az épület belső falain vagy homlokzatán, üzemi vizek és vegyi hatások elleni védelem. Vízszigetelő termékeinkkel segítséget nyújtunk a lakossági felhasználástól egészen a nagy léptékű infrastruktúráig. Szolgáltatásink között megtalálható járdaszigetek és vízelvezető árkok kialakítása is, melyek szintén megelőzik a víz szivárgását.

hőszigetelés

Hőszigetelés ökológiai lábnyom nélkül!

Napjainkban a fenntarthatóság és a tudatos energia használat szabja meg az építészet szabályait, így az innovatív hőszigetelő anyagok kerülnek előtérbe.

A hőszigetelés és hővisszaverés feladatát ellátó festék tulajdonképpen az űrkutatás egyik mellékterméke. A NASA által épített űrsiklók külső felületét kerámia alapú bevonattal látták el, hogy a légköri súrlódás következtében keletkezett hő ne hatoljon be az űrsikló belsejébe. A festékgyártók innen merítettek ötletet a nanotechnológiás kerámia alapú festék megalkotására. A folyékony hőpajzs, azaz a hőszigetelő festék szabad szemmel láthatatlan, apró kerámiagömböcskékből áll, melyek ellátják a hővédelem fontos feladatát. Nyáron visszaverik a napfény infrasugarait, a speciális kötőanyagnak köszönhetően pedig rugalmasak, meggátolják a repedések keletkezését a felületen, jól tapadnak és vízhatlanná is teszik a falakat.

HŐSZIGETELŐ TERMÉKEINKKEL AZ ENERGIAFELHASZNÁLÁS TÉLEN-NYÁRON JELENTŐSEN CSÖKKENTHETŐ. EHHEZ AZONBAN KÍVÜL ÉS BELÜL IS ALKALMAZNI KELL ŐKET!

tűzszigetelés

Hőszigetelés a tűz és a klímaváltozás ellen! Viszlát gyúlékony anyagok!

Tűzvédelem a fenntarthatóság jegyében! Tűzálló bevonatok és festékek széles választékát kínáljuk.

Mind építészeti, mind pedig kivitelezői szempontból jelentős befolyása van egy-egy épület vagy létesítmény tűzvédelmi biztonsági szintjének megválasztásában. Minél több gyúlékony anyagot használunk az épületben, annál nagyobb a kockázata a tűz terjedésének is. A növekvő légköri hőmérséklet (klímaváltozás-felmelegedés) energia- és nyersanyagárak miatt a jövőben is tovább fognak nőni a szigetelőanyag vastagságok az épületek energiafogyasztásának csökkentése érdekében. Cégünk pedig ezt a hatalmas ökológiai katasztrófát szeretné elkerülni, a fenntarthatóbb, gazdaságosabb tűzszigetelő technológiák alkalmazásával. Acélszerkezetek, könnyűszerkezetű épületek hagyományos tűzgátló anyagok használatát ki lehet váltani egy innovatív tűzgátló festéssel a tűzbiztonság érdekében. Termékeink között megtalálhatóak speciális tűzszigetelő anyagok és festékek is.

ELŐNYÖK
 • Extra vékony 1 mm-es réteg, mely akár 7 bar negatív nyomást gyakorol a falra.
 • A legkisebb repedésekbe is eljut az anyag a magasnyomású festékszóróval.
 • 100%-ban kiszorítja vizet és a csapadékot a falazatból.
 • Nem igényel építészeti beavatkozást, hogy az ázást megszüntessük.
 • 100%-ban környezetbarát- és fenntartható alapanyagok és technológia.
 • Garanciát az általunk eddig szigetelt épületek szárazsága bizonyítja.
ELŐNYÖK
 • Egy családi ház vagy egyéb ipari épület homlokzati szigetelésének ideje 20%-ra csökken a technológiának köszönhetően. Ezáltal az épületek méretétől függetlenül kevesebb munkaerőre van szükség.
 • Hőszigetelésnél az 5-10 cm-es hungarocell helyett mindössze 1 mm a felvitt szigetelőanyag vastagsága. Jóval kisebb vastagsággal, jobb hővezetési tényező érhető el. – A hagyományos szigetelőanyagokkal (EPS, XPS…) ellentétben nem hagyunk ökológiai lábnyomot.
 • Folyékony halmazállapotú, tehát nincs olyan probléma vele, mint szilárd halmazállapotú társaival, vagyis a nehezen elérhető helyekre is könnyen felvihető vákuumos porlasztó, vagy ecset segítségével.
ELŐNYÖK
 • Termékeink tűzvédelmi osztály szerinti A1-es besorolásának köszönhetően, nem éghető, tűzálló tulajdonságokkal bírnak, azaz kiválóan ellenállnak a magas hőmérsékletnek.
GARANCIA
Adott technológiával és termékkel egyszerűen kiszorítjuk- taszítjuk a vizet, rendszeresen ellenőrizzük az ingatlanok és helyszínek szivárgásának állapotát és jelenlétét.
GARANCIA

A hővezetési tényezőket hőkamerás mérésekkel tudjuk igazolni. A falazat lefújását követő második napon nagymértékben változik a hővezetés mértéke.

Innováció és biztonság a Szigetelésben

A jövő szigetelése

 

 • Beázik a garázsod vagy szivárog a falból a víz?
 • Penészednek a falak az ingatlan külső és belső falain?
 • Kicsapódik a salétromsav a falakra?
 • Nincs még szigetelve az ingatlanod?
 • Régi ingatlanod homlokzatát szeretnéd szigeteltetni, de javításokra lenne előtte szükséged?
 • A lapostetőt szeretnéd szigeteltetni?
 • Szeretnéd, ha a Te ingatlanod is a Zöldházak listájára kerülne?
 • Szeretnéd, hogy a rezsiköltségeid nagymértékben csökkenjenek?

 

A jövő útépítése

Útépítés

A legújabb technológiákkal dolgozunk a tartós és biztonságos utak érdekében.

Modern és folyamatosan bővülő gépparkunknak és az innovatív technológiáknak köszönhetően például egy útburkolat javításánál a zaj kibocsátás minimálisra csökken, ezzel óvva a környezetben lakók és az élővilág nyugalmát.

felújítás

A mélyépítésben a leggyakoribb problémára is van megoldásunk: az utak repedéseit (slusszait) a Magyarországon újnak számító, innovatív Crack Jat (kiöntéstechnológiával), kimondottan a hengerelt aszfalt utak repedéseit javítjuk.

üzemeltetés - karbantartás

Az utakat nem elég megtervezni és megépíteni, azokat rendszeresen ellenőrizni is kell. Ahhoz, hogy biztonságosak és tartósak maradjanak a magyar utak, a műszaki állapotukat rendben kell tartani

Fenntartható, komplex építkezés

épület fenntratás

Vállaljuk régi és új épületek fenntartását. A családi házakon át a ipari létesítményekig. Legyen szó utólagos szigetelésről, felületjavításokról és visszajavításokról, a megfelelő termékekkel ökológiai lábnyom nélkül. Számunkra nincsen kis munka!

üzemeltetés

Állagmegóvási és felújítási munkálatok elvégzése. Rongálások javítása, pótlása. Eseti és időszakos ellenőrzések, karbantartások, kivitelezések lebonyolítása.

generál kivitelezés

Egy kézben tartjuk a feladatokat helyetted!

Teljeskörű, komplex kivitelezést vállalunk megfelelő alvállalkozói kapcsolatainkkal.

Ügyfeleinknek nem kell napi 8-10 céggel tartania a kapcsolatot, csak cégünkkel. Folyamatos kommunikáció és tájékoztatás a munkafolyamatokról.

Cégünk az egyedi problémák megoldására specializálódott,
nem hagyunk senkit tanácstalanul a bajban!

Ahhoz, hogy kiderüljön mennyi pénzt spórolhatsz meg és fektethetsz be,
kérj egyedi árajánlatot még ma!

Crack Jet

Magyarországon az újnak számító, innovatív Crack Jat (kiöntéstechnológiával) dolgozunk, kimondottan a hengerelt aszfalt utak repedéseit javítjuk.

útépítés

Your description goes here. Edit or remove this text inline or in the description settings

felújítás

Vállaljuk régi utak és földutak teljeskörű felújítását a helyszíni felméréstől a kivitelezésig.

ÉRDEKEL MILYEN TECHNOLÓGIÁVAL DOLGOZUNK?